UPDATE

Hej kära ni,

Här inne har det ekat tomt på inlägg nu ett tag. Men faktum är att jag mestadels har fotat med telefonen den senaste tiden (sen karantänen) skulle jag vilja säga, hehe. Så av den anledningen har det blivit mer instagram. Ber om ursäkt för det och nu kände jag att jag saknade bloggen och er här inne så jag ska börja fota mer med kameran nu igen så det blir lite mysiga blogg-inlägg också <3

Hur mår ni? jag hoppas ni håller er friska och krya. Ska jag vara ärlig så tror jag hela min familj har haft det här bråkiga viruset, mer eller mindre. Det är ju svårt att veta eftersom man ej får testa sig och symptomen kan vara väldigt svaga. Men om jag hade det så blev det lindriga symptom, men jag kände att något inte stod rätt till i lungorna för ett par veckor sedan vilket jag inte känt förut. Detta var i takt med att min syster och hennes pojkvän var sjuka. Sen åkte både mamma och pappa på samma sak. Men nog om det, jag känner mig ganska trött på allt prat om detta virus då det skrivs och pratas om vart man än är eller läser så jag tänkte att vi avrundar det samtalsämnet här och nu 😁‚

På tal om att vara hemma. Jag trivs så himla bra här hemma och det har känts så otroligt skönt (trots omständigheterna då) att bara vara. Jag är så förälskad i vårt nya hem. Bara en sån sak som att jag ser fram emot att vakna upp på morgonen, koka mig en kopp kaffe och avnjuta den framför Nyhetsmorgon för att sedan ta en promenad med Lulu. Eller att se  fram emot dom färska fredagsbuketterna som jag alltid beställer hem. Kan till och med vara så enkelt som att laga god mat på kvällen. Ja, jag njuter och mår så bra i att bara va hemma helt enkelt  😊  Äntligen har vi ”landat”.

35+

4 Comments

 1. Va härligt o skönt för er 🙂

  0
 2. Ã…h vilka vackra blommor.
  Jag älskar också att vara hemma, det är något fint med stillheten i den första koppen kaffe eller bara gå runt och fixa hemma. <3

  http://johannagrahn.se

  0
 3. Så härligt! Det förtjänar du, bästa känslan i världen är väl att känna sig hemma. Varesig det är i en person eller plats. Men den känslan är fantastisk! Ha en riktigt glad påsk Molly <3 och njut av hemmet! Kram

  0

Comments are closed for this article!