BACK IN SWEDEN

(Inlägget innehåller reklamlänkar)

Sweater – Here / Pants – Here   

Då var jag hemma på svensk mark igen efter en 15 timmars resa med Lulu. Jag som fick några timmars sömn på planet hade förhoppningar om att jag skulle slippa jetlagen denna gång, men nejdå, den kom som ett brev present på posten lagom till det var läggdags kl 10  😁‚  somnade väl vid 03 inatt.

Hur som haver så kom iallafall mamma och pappa gulliga som dom är och hämtade upp oss på Arlanda igår eftermiddag. Sedan kom jag hem till ett nystädat hem och middag på bordet. Korvgryta och våfflor. Mamma hade stått och städat hela förmiddagen. Jag är så bortskämd som har så underbara och hjälpsamma föräldrar 💛

Idag så vaknade jag upp trött som en gris vid kl 09. Det blev 2h snooze med andra ord. Dagen har tillbringats här hemma, har så mycket att göra att jag knappt vet vart jag ska börja. Men det fick bli jobb framför datorn på förmiddagen och nu tänkte jag börja packa upp alla mina väskor. Det lär ju ta sin lilla tid haha  🙂„  Hanna hörde även av sig igår, så på eftermiddagen tänkte vi ta oss ut på en promenad och sedan äta middag. Behöver verkligen frisk luft och röra lite på mig man blir så seg efter att ha rest tycker jag. Sen så var det ju så länge sen vi sågs så det ska bli hur mysigt som helst. Har saknat mina vänner så mycket.

26+

3 Comments

 1. Velkommen tilbake til Sverige, fine Molly<3 Kan jeg spørre hvilken storlek du har i den fine byxon?

  Klem fra Norge<3

  0
 2. Så fin outfit 😍 Jag dör för skorna, var e dom ifrån?😍 ha en fin dag😘

  0
 3. Guu vilka snygga kläder, & matchat i såna fina toner!
  Önskar jag hade ditt fina hår <3

  0

Comments are closed for this article!