UNIFORM

(Inlägget innehåller reklamlänkar)

   

   

Jacket – Here / Pants – Here / Necklace – Here

Det är tur att jag kan få lite hjälp av Ross mamma att fota lite här borta ☺️ 

Nu är vi tillbaks i Naples igen efter ett par dagar i Miami. Det blev några middagar med bekanta och kundmöten för Ross sen firade vi givetvis alla hjärtans dag också. Den spendera vi på hotellets rooftop på dagen där vi låg och bara relaxade vid poolen och drack Frosé och käkade sushi till lunch. Sedan till kvällen hade vi inte lyckats få någon reservation för middag så det fick helt enkelt bli roomservice med pizza, chicken wings, milk & cookies och gud vet allt samtidigt som vi kollade på film. Det blev en väldigt lugn och mysig dag, precis vad vi behövde. Hoppas ni har haft en fin helg allesammans ❤️

19+

11 Comments

 1. MAGISK kostym, wow! Älskar Revolve!

  0
 2. Great content! Super high-quality! Keep it up! 🙂

  0
 3. Kan du inte dela med dig lite mer av ditt jobb och vardag? Gillar det bättre än fina stageade bilder och outfitbilder 🙂 eller prata lite hur mycket samarbeten du gör o vilka du jobbar med och vad du gillar mest att göra yrkesmässigt osv 🙂 tack för en bra blogg!

  0
 4. Har en fråga, din sleeping beauty ring i senaste kollektionen.. tog du en strl större ”pga dess breda design”? Jag har alltid 17 i dina ringar, ska jag gå upp till 18 på denna? Tänkte du kanske vet… 🙂

  0
  • Hej fina, jag har 17 i alla mina ringar och ibland 16 beroende på vilket finger jag vill ha den på. Svårt att säga, men jag skulle nog köra på den du haft, men den kan dock upplevas liiite tightare, så sitter 17 redan tight så kör på 18 <3

   0
 5. Fin outfit! Vad har du för storlek på din chanel boy bag? är det en small eller medium? kram!

  0
   • Blev nog ett missförstånd här. Boybagen är i small. Hennes chanel classic flap är i jumbo. Det var nog den hon syftade på.

    0
    • OJ – tur du är med!! Du har helt rätt 😂😇 det va jag som missuppfattade vilken väska 🤦🏼‍♀️

     0
   • Small!! Menade jag ju såklart. Min klassiska är jumbo.

    0
 6. Hur kan man ens va så snygg egentligen??

  0

Comments are closed for this article!