SUNDAY’S AT THE BEACH

Söndagar på stranden – lite av en mysig tradition vi har här borta 😃  

Idag är det dock tisdag och jag sitter och väntar in ett telefonmöte jag ska ha om 10 minuter. Det är skönt att jag kommer upp i tid på mornarna för det är inte många timmar jag har till att faktiskt kunna sitta och ha en mail-konversation då kontoren hinner stänga ”svensk tid” innan klockan ens slagit 12 här i Florida. Så produktiva mornar får det bli, för sen på eftermiddagen så blir det lugnare och det gör att det kliar lite i fingrarna på mig. Ross kan ju sitta och jobba hela dagen men för mig blir det ju inte riktigt så när jag är här. Det är lite jobbigt för en person som mig som älskar att känna mig produktiv och ha mycket saker att göra  😁‚

På torsdag åker vi dock till Miami i ett par dagar. Ross har några kundmöten sen tänkte vi spendera Valentine’s day där också. Vi kör två flugor i en smäll – perfekt 🖤  Sen kom jag även på att det inte är så långt kvar här i Florida, i början på Mars åker jag ju tillbaks till Sverige igen, tiden går så himla fort 🤷🏼‍♀️  Som mamma sa, det gäller att jag passar på och njuta nu för man vet ju aldrig hur vädret blir i Sverige nu i mars när vintern har varit så ”varm”. Men det gör mig faktiskt ingenting och jag påverkas inte så mycket av det om jag ska vara ärlig, så det känns mest kul och skönt att få komma hem igen efter några månader här borta i värmen  😁‡

21+

2 Comments

  1. Så mysigt att läsa din blogg:-)

    0

Comments are closed for this article!