WONDER WOMAN

(Inlägget innehåller reklamlänkar)

     

T-shirt – Här / Jeans – Här / Solglasögon – Gucci

I fredagskväll landade jag här på Ibiza och omfamnades äntligen av Ross, vi hade ju varit ifrån varandra i hela 3(!) veckor. Med det sagt och gjort så sa vi: aldrig mer igen, haha. Max att vara ifrån varandra får hädanefter bli en vecka om det så måstes.

Som jag nämnde på instagram så är vi här för att kolla på att köpa hus/lägenhet då vi kommer spendera en stor del av somrarna här. Det är verkligen supersvårt att hitta det ”perfekta” boendet dock. Igår var vi och tittade på 4 hus och 2 lägenheter. Om vi ska köpa hus vill vi att det ska ligga centralt, inte ha för närliggande grannar och samtidigt vara modernt. Det är inte det lättaste 😁‚ men det lutar åt lägenhet då vi trots allt inte kommer vara här så pass mycket att det blir lönsamt med ett hus. Ja, ni hör ju.. lätt är det inte, men kul är det däremot 🥰

20+

2 Comments

  1. Sån jäkla girl-crush på dig!!

    0
  2. Hej Molly! På din senaste yt-video där du visar upp din lägenhet så har du en såååå fin tröja på dig, måste bara fråga var den kommer ifrån? Kan du länka den kanske? Kram

    0

Comments are closed for this article!