GUESTROOM NUMBER 2

(Inlägget innehåller reklamlänkar och är i samarbete med Royal Design) 

  

Lampa – Här / Stora sammetskuddar – Här / Linne påslakan – Här / Linne kuddar – Här / Linne prydnadskudde – Här / Överkast – Här 

… Och då var nästan gästrum nr 2 klart. Det fattas fortfarande några saker, så som sängbord, sänglampor etc. Men jag har inte hittat några jag gillar riktigt ännu då jag tycker det är så rackarns svårt att få tag i snygga sängbord. Men jag är lite inne på att eventuellt köra på dessa och sen vägghängda lampor men jag kan bannemig inte bestämma mig… Vad tycker ni? Eller har ni något tips på andra snygga? 😃 Tänker mig några väldigt cleana.

12+

6 Comments

 1. Vart är den grovstickade pläden ifrån? 🙂

  0
  • Den är från zara Home 😃

   0
 2. Vart är sängkappan ifrån?😍

  0
  • Också Royal design 😍

   0
 3. Älskar färgen på väggen!! Vet du vad det är för färgkod/ vad den heter? 🙂

  0
 4. Såg din apartment tour på utube. Undrar så mycket vart erat vardagsrumsbord/puffen är ifrån samt era drömmiga soffor ?

  0

Comments are closed for this article!