BOOTS N LEATHER

(Inlägget innehåller reklamlänkar)

Skinnjacka – Här / Skjorta – Här / Boots – Här / Jeans – Här      

Hej käraste ni och glad måndag får man väl lov att säga!

Jag vaknade upp imorse och istället för att hoppa i träningskläderna, drog jag på morgonrocken och gick direkt upp och kokade mig en kopp kaffe, tände ljus och satte mig framför nyhetsmorgon 😊  Mys-måndag!

Nu har jag suttit och jobbat i några timmar, fått lägenhetsvloggen skickad till mig, så snart ser ni den på min youtube-kanal. Ni har väl inte glömt bort att prenumerera förresten? Glöm inte det så ni inte missar något, för denna vecka kommer det upp två vloggar som sagt  😁

Jag förstår även om det är lite dålig variation på bloggen nu då det mestadels varit outfits som kommit upp den senaste veckan, men jag har liksom inte velat fota några vardagsbilder här hemma då jag velat spara allt till att vloggen kommer upp först. Med det sagt så kommer det bli mer variation framöver och jag är fullt medveten om att det är lite ensidigt nu 😁‚

Hoppas ni har en fin start på veckan och att ni alla mår bra <3

22+

4 Comments

 1. ÄLSKAR ATT DU MATAR MED OUTFITS 👌🏽

  0
 2. Kan du inte tipsa om lite praktiska (och samtidigt snygga) väskor? Alltså lite större varianter där man får plats med både dator, typ träningskläder eller liknande? I svart eller några ljusa färger?

  KRAM <3

  0
 3. Hej Molly

  Vad för märke på skinnjackan ? Namn ?
  Letar efter en sån .Tacksam för svar även om den har något år på nacken.
  Vänligen Eva .
  P.s var har du köppt tom ford läppstift balm frost ?

  0

Comments are closed for this article!