BACK ON TRACK

(Inlägget innehåller reklamlänkar)

           

  

Jacka – Här / Byxor – Här / Skjorta – Här / Solglasögon – Här / Skor – Zara  

Nu börjar jag komma in i ”gängorna” igen efter två dagar på hemmaplan, bortsett från jetlagen då som resulterat i att jag inte somnar förens 4 på nätterna 🙂„  Men det brukar ju ta några dagar sen är man inne i det vanliga rutinerna även där.

Imorse tvingade jag mig upp trots 3 timmars sömn och körde mitt första megaformers pass och det kändes helt underbart. Ni som följt mig ett tag vet ju hur mycket jag älskar den träningsformen. Tyvärr så har dom inte det i Florida så det har ju blivit ett litet uppehåll när jag varit där, men nu är jag back on track även när det gäller det 😊

Mamma är fortfarande här och fixar och donar och jag har redan fått så mycket gjort dessa två dagar vilket känns så skönt. Idag ska jag även på lunch med tjejerna och som jag sett fram emot det – har inte träffat dom på månader 😁­  Så vi har minst sagt en HEL DEL att ta igen, så att säga 😁‚

Här ovan kommer en outfit från gårdagen, jag som oftast alltid bär neutrala färger (som ni vet, hehe) kände att det behövdes lite färg i detta gråa januari-väder så det fick bli att spica till det lite med en färgglad jacka 😁‡

11+

3 Comments

  1. Heej fina! Vad har du för storlek på din Chanel?

    0

Comments are closed for this article!