HELLO STOCKHOLM

Tröja – tog Ross tröja 😁‚  / Byxor – Köpt på en liten butik i Naples      

Nu är jag hemma i Sverige igen, landade igår och gissa vilken gullig som överraskade mig på flygplatsen då? – mamsen, såklart!! 😊  därifrån åkte  vi sedan direkt och plockade upp Sandra innan vi åkte hem till lägenheten. Alltså hem hem, ljuva HEM. Även om jag kom hem till Sveriges kanske gråaste och tråkigaste månad på hela året så känns det helt fantastiskt att bara vara hemma. Jag kommer vara här i över två veckor och bara det känns som en ro för själen, har så mycket grejer som måste organiseras och göras. Mamma var så gullig som hon alltid är och kom direkt hit för att hjälpa mig, älskade henne. I skrivadetsstund så står hon och rensar ut hela vårat kök och organiserar i alla lådor och innan det hjälpte hon mig och fota dagens outfit (kommer upp snart). Vad hade jag gjort utan henne och all hjälp och stöttning jag alltid får av min käraste familj. Så lyckligt lottad och tacksam.

Nu ska jag sitta och stöka undan lite jobb i ett par timmar sen ska vi faktiskt ut på stan och leta efter lite grejer som fortfarande fattas till lägenheten – exempelvis sängbord 🙂„  Tycker det är så svårt, har liksom inte hittat några fina.

19+

2 Comments


Comments are closed for this article!