A DAY AT THE WATER

Nu har min älskade familj precis åkt hem, det kändes tråkigt att krama hejdå till dem efter över 14 dagar tillsammans. Jag älskar ju att ha dom omkring mig. Men gud vilka veckor vi har haft tillsammans allihop, först i Sverige med julfirande och sedan här i Florida – Så tacksam!! Minne för livet ❤️❤️

Här ovan bjuder jag på några bilder från förra veckan då vi var ute och åkte wakeboard. Det är så förbaskat KUL att jag skulle kunna göra det varje dag nästan 😂 Jag måste ändå få säga att jag till och med blivit relativt duktig 🤷🏼‍♀️ jag kan ju stå upp iallafall, haha!!

21+

2 Comments

  1. Ser underbart ut. Sen är det så där med sin familj, man skulle alltid vilja ha ett hus mellan så det bara är att springa dit för en kaffe. Nu ser ju inte livet ut så för de flesta längre, avstånden blir bara längre. Men brukae tänka hur bra sociala medier eller tjänster som messenger/Skype är. Tänk liksom man idag kan ses, prata och vara med trots alla avstånd 🙂 det är fantastiskt. Speciellt om man tänker sig att för 100 år sedan skedde all långväga kommunikation via brev.

    0
  2. Åh vart är din bikini ifrån? Så härlig aprikos färg 😍

    0

Comments are closed for this article!