JULAFTON <3

  

Då var även denna julafton över, och jag kan säga att jag aldrig längtat hem så mycket som jag gjort innan dess att jag kom hem hit. Jag har saknat min familj så mycket att det gjort ont   😁£  Och det kändes så himla underbart att få komma hem till Dalarna och krama om och umgås med dem alla igen ❤️  Som jag sagt tusen gånger tidigare, jag är förevigt tacksam att jag har dem och ännu mer tydligen (om det ens kan bli det) känns det efter att man varit ifrån varandra så länge. Världen finaste människor – vad skulle jag göra utan dem 😁‡  efter denna saknad har jag bestämt att det aldrig får gå 6 veckor emellan att vi ses, det är på tok för länge.

Denna jul blev det ju också lite annorlunda. Ross och hans familj följde ju med och firade julafton tillsammans med oss. Det blev mycket skratt och felsägningar kan jag tala om, men så kul vi hade.

Efter 3 dygn i Dalarna är vi nu tillbaks i Stockholm och har två dagar kvar här innan vi sedan allesammans åker till Florida och firar nyår. Här ovan får ni en liten bild-serie från julfirandet. Det blev inte så många bilder tagna denna gång, då jag säkert som många av er andra känner under dessa högtider att man bara vill vara närvarande och i ”nuet” ❤️

20+

1 Comment

  1. Åh vad mysigt det ser ut hos er i Dalarna! Drömhus och läge!

    0

Comments are closed for this article!