TRACKSIDE

(Inlägget innehåller reklamlänkar)  

  

         

Shorts – Here / Shoes – Here / Sunglasses – Here

Igår när jag och Momi skulle åka och uträtta lite ärenden inför resan till Sverige, så körde vi förbi en liten ”by” utanför där vi bor i Naples och det kändes så himla retro och häftigt. Verkligen så som man tänker att gamla Florida såg ut, så vi stannade för att fota av dagens outfit 😊  Älskar när man upptäcker nya små guldkorn.

22+

3 Comments

  1. Hej finaste Molly! Älskar din stil och dina kläder och har länge funderat på att beställa hem ett par klackar på Boohoo men undrar om dom är bekväma med tanke på det billiga priset? Känner du skillnad på dina billigare klackar eller dyrare klackar i hur sköna dom är?

    0
  2. Tack för inspiration 🙂 Det vore kul med ett inlägg om din syn på träning, kost,hälsa etc? Favorit träningskläder från lululemon?

    0

Comments are closed for this article!