SATURDAY

(Inlägget innehåller reklamlänkar)

  

Dress РHere (now on 50%) / Sandals РHerm̩s / Jewelry РHere

Igår på eftermiddagen fick vi ett ryck och bestämde oss för att åka till Downtown för lite eftermiddagshäng. Så jag drog på mig min fina sommarklänning och flätade håret och sen drog vi iväg. Väl på plats slog vi oss ner på Campinellos för en varsin Bloody Mary och lite friterade calamares och burrata innan vi strosade omkring i butikerna. Det är så himla mysigt Downtown här i Naples. Jag ska visa er lite bilder från mobilen på Instagram senare idag. Efter att vi strosat omkring började vi sakta men säkert rulla hemåt igen, som känt brukar det ju gå rätt fort när man har manligt sällskap, haha. På vägen tillbaks blev det ett stopp på Whole foods för att inhandla ingredienser till kvällens middag som skulle bli ”hemmagjord pizza” och väl på plats så fick vi även feeling och stannade för rödvin och ost. Det är så roligt koncept att man faktiskt kan avnjuta det inne på wholefoods här? haha.

Lördagen avslutades i soffan framför Home Alone 2 med Pizza och ben & jerrys. Helt perfekt, med andra ord 😁‡ðŸ’›

15+

2 Comments

  1. Du ääääär verkligen den vackraste människan som finns?! Breathtaking!!

    0
    • Men 😭 Hur fin är inte du – TACK ❤️❤️

      0

Comments are closed for this article!