GROCERY SHOPPING

(Inlägget innehåller reklamlänkar)

Blazer – Here / Shoes – Christian Louboutin 

Det är verkligen en upplevelse i sig att gå och handla mat i USA, hahah. Allra helst om man besöker Wallmart exempelvis som förmodligen är den mest typiska. Allt är så amerikanskt att det blir komiskt ☺️ Det ska vara gigantiska kundvagnar, enorma förpackningar av allt, en hel sektion med bara amerikanska flaggan, stora väggar med ”Wall of honor” och gud vet allt 😂 Dom skulle kunna göra ett program av detta, precis så som vi har ”Ullared” 🤷🏼‍♀️

14+

8 Comments

 1. Pepitarutigt..blää..du är verkligen en 80-tallist..om tre år är din verksamhet ett minne blått..Isabella var den första att falla..ni influensers hänger ju inte med i utvecklingen..man ska handla miljövänligt man ska äta miljövänligt man ska resa miljövänligt..ni gör inget av detta shame on you..men snart finns ni kvar…tack gode gud..hoppas du har sparade pengar och pensionssparande annars är du rökt..utan en förmögen man förstås

  0
  • 😂😂😂 du är för rolig! Hoppas du mår bättre i dig själv snart och kan lära dig att glädjas åt andras framgångar! Det drabbar inte mig att du slutar gå in här, men du verkar gilla det med tanke på att du är här inne och snokar ändå ☺️

   0
 2. Kan alla avundsjuka PK hålla sig borta om ni inte är intresserade utav kläder/mode.
  Det finns säkert nåt annat forum för er. Tack!!!

  0
  • Håller med ☺️ Dom är avundsjuka och missnöjda med sig själva! Det drabbar bara dom Själva 🤷🏼‍♀️

   0
 3. Riktigt fina bilder ♥️ Men vad mörkt det är i butiken!? Var du där efter stängning?🙈

  0
  • Nej, det var nog på grund av blixten ☺️

   0
 4. Som någon skrev på insta: Dina bilder ser ut som tagna direkt från Vogue <3

  0
 5. Så inspirerande bilder Molly! Jättefina!
  Har några frågor, Vilken kamera har du? Samt är det någon speciell redigering i form av app för att få dem i den stilen? 🙂 Ha det bäst!

  0

Comments are closed for this article!