BYE SWEDEN, HELLO NAPLES

  

Nu är jag äntligen framme i soliga Florida efter 16 timmars resande. Att resa med hund är nog snudd på nästan lika krävande som att resa med ett spädbarn kan jag tänka mig 😁‚  Men den uppfattningen lär jag väl ta tillbaks när man väl sitter där med ett skrikande barn i framtiden, haha. Det blev liksom väldigt lite sömn och mycket underhållning så att säga. Men flygresan var väldigt bekväm så jag har inget att klaga på, jag somnade som en stock direkt när jag kom hit och har redan nu kommit in i tidsrytmen, jag påverkas aldrig riktigt av jetlag vilket är väldigt tacksamt.

Nu har jag packat upp mina resväskor och varit och köpt en steamer. Redo för att organisera mig här borta också med andra ord.

14+

2 Comments

 1. HERRE vilka fina bilder. Var är byxorna ifrån?

  0
 2. Hej!

  Skulle du kunna skriva ett inlägg eller svara på denna kommentaren om hur du gjorde när du reste med hund till USA? Vilket/vilka flygbolag, var hundarna med dig i kabinen eller åkte dem i lastutrymmet? Behövde dem sitta i karantän i USA? När ni åker tillbaka kommer dem behöva sitta i karantän i Sverige?

  Frågar då min sambo och jag reser till Florida (är här nu i 6 veckor) en del och stannar under längre tid, och önskar vi kunde ta med vår vovve nästa gång!

  Kram!

  0

Comments are closed for this article!