MÃ…NDAGS UPDATE

(Inlägget innehåller reklamlänkar)

Jacka – Här (finns även i svart och är nu på 25%)

Hej mina vänner,

Då var det måndag igen och det är SOL – äntligen!! det känns som det var ett tag sedan den kikade fram här hemma i Sverige 😊  Jag började dagen med att möta upp Moa för att köra ett Megaformers pass, nu sitter jag här hemma vid köksbordet och får lite jobb gjort. Tanken var att jag skulle följa med Ross till LA imorgon, men jag beslöt mig för att stanna här och istället åka direkt till Florida som planerat nästa fredag, så nu blir det så istället vilket känns som rätt beslut. Jag känner att jag behöver vara hemma och passa på att springa på några event och jobba härifrån. Jag kommer ju trots allt vara borta ett bra tag när jag väl åker. Så nu blir det 10 produktiva dagar här hemma istället och det känns peppande!!

Hur mår ni? Har ni haft en bra helg? <3

11+

1 Comment


Comments are closed for this article!