FLUFFY BROWN

(Inlägget innehåller reklamlänkar)

                  

Jacka – Här  (fler storlekar finns kvar i svart, Här) / Byxor – Här / Skor – Zara   

Dagens 🖤🖤🖤🖤

12+

4 Comments

 1. Så fine bukser! Får ikke opp noe link, så kan jeg spørre hvor de er fra? Klem 🌸

  0
 2. Asså Molly,

  Finns verkligen ingenting bättre än dina vloggar. Jag vet att det kan vara svårt att få ihop men det är typ som julafton när jag ser du släppt en ny vlogg. Främst för jag får så positiv & bra energi av dem & vet att många av mina vänner också känner samma.

  Jag hoppas verkligen att du kan släppa lite fler vloggar kommande veckorna, det är helt okej att bara ha en sån vlogg du hade nyss. Det räcker med 10 minuter och följa med dig på event eller bara se när du tränar, etc. Det behöver inte vara satsigt för fem öre utan bara en helt vanlig dag, ledig som jobb spelar ingen roll.

  Jag önskar och hoppas att du släpper en till snart, men främst att du verkligen tycker det är roligt att göra det och inte bara gör det för våran skull.

  Du är bäst

  0
 3. SÅÅ snygg!! Älskar din jacka!

  0
 4. Älska den hunden. Så underbara, jag vill ju bara gosa med den <3

  0

Comments are closed for this article!