HELLO WEEKEND

(Inlägget innehåller reklamlänkar)

        

Tröja – Här / Jacka – Här / Byxor – Här / Stövlar – Guiseppe Zanotti / Solglasögon – Här     

FREDAG 🖤🖤🖤🖤

Och jag har precis vart och hämtat upp hundarna från hund-frisören 😊  på vägen hämtade jag och Momi även upp lunch på Myvegina som är ett av mina favorit hak, allt är veganskt och så himla välgjort och gott, så jag kände att jag var tvungen att ta med henne dit så även hon fick testa på det 😃  Nu sitter jag här hemma igen, proppmätt och jobbar. Snart ska jag slå ihop datorn för dagen och bara mysa resten av kvällen – Ser så mycket fram emot en lugn och skön helg!

Ha en fin fredagseftermiddag älskade ni.

16+

3 Comments

  1. Så så så fin outfit😍😍

    0
  2. Åh saknar dina vloggar så jättemycket!

    0
  3. Saknar också dina vloggar !!

    0

Comments are closed for this article!