DAILY UPDATE

(Inlägget innehåller reklamlänkar)

Här kommer några bilder från gårdagens middags-event för Aéryne X Gina Tricot, jag bär denna vackra blus från kollektionen.  

Hej alla <3  

Vad hände med det härliga höstvädret? Nu känns det väldigt grått och kallt lite för tidigt in på hösten tycker jag. Som tur är fick vi alla lampor till lägenheten förra veckan vilket känns väldigt trevligt, det var ju rätt mörkt innan om man säger så 😁‚  resten av möblerna kommer tyvärr att komma lagomt till när vi har åkt iväg till Florida, så det lär ju bli en rolig överraskning till Jul när vi kommer hem igen. Tänk att det tar så långt som 8 veckor(!!) att få hem möblerna. Sovrummen  har iallafall börjat bli lite mer piffiga, fick hem massa kuddar, speglar, lampor och överkast idag, så nu kan jag äntligen börja piffa iordning lite inne i dom rummen 😊  Kommer bli så himla fint, är så taggad på att bara få ordning på allt nu.

Idag är det iallafall torsdag och denna vecka gick helt sjukt fort? Känns som att det nyss var helg. Jag var och körde ett PT pass med Alexandra mitt på dagen och efter det har jag suttit hemma och jobbat. Jag är inte jätteförtjust i att träna dagtid, jag gör det hellre på morgonen då jag inte gillar ”avbrottet” mitt på dagen. Det förstör lite av flowet för mig om jag ska vara ärlig, men det var ett riktigt bra pass iallafall så det är inget jag ångrar 😊

Vad ska ni hitta på i helgen? Vi tänkte först åka till Dalarna, men vi beslöt oss för att göra det nästa helg istället eller helgen därpå. Det har varit så skönt att bara få vara hemma nu ett tag och fått igång på rutinerna, samt att mamma och pappa har jobb till helgen så det passar bättre någon av dom nästkommande. Så till helgen blir det LUGNT förutom en händelse som sker på lördag, nämligen en plåtning för något jag kommer gå ut med på måndag. Jag kan ge er en ledtråd och det är att det är en egen designad kollektion och jag har designat produkten förut, men vad det är får ni se på måndag 😁Œ  Någon som har någon gissning eller känsla? hehe. Ni vill inte missa denna dock, är så nöjd med produkterna <3

12+

2 Comments

  1. Nu längtar man till måndag😍😍l

    0
  2. Double leather! Gillas skarpt.

    0

Comments are closed for this article!