RAINY WEDNESDAY

   (Inlägget innehåller reklamlänkar)

     

Klänning – Här / Stövlar – Här / Tröja – Här  

Hej mina hjärtan, va det regnar idag!!

Jag som trodde jag skulle kickstarta denna vecka med träning också, riktigt så vart det ju inte då jag känt mig lite halvförkyld enda sedan jag kom hem från New York. Så typiskt. Men det är bara att lyssna på kroppen och vila. Så idag har jag suttit och jobbat här hemma på förmiddagen, det är ju som ni vet väldigt tomt här hemma då vi inte har några möbler, så jag sitter vid matbordet med utsikt över två stora kala rum förtillfället. MEN den som väntar på nånting gott 😁‚  Nu blir det ett avbrott för lunch med två efterlängtade, Alina och mitt gudbarn Loui ❤️  Som jag saknat dom två! ska bli mysigt med lite kvalitétstid.

12+

4 Comments

 1. Snygga bilder o outfits 😍
  Var kommer jackan ifrån?

  0
 2. kan du inte göra ett inlägg med de skönaste högklackade du äger?? puss

  0
 3. Hei, jeg er fra Norge og kjøpte 4 bikinier fra din kolleksjon. Er på Cypern nu og har brukt den svarte i 3 dager, jeg blir jo helt blåsvart under overdelen og underdelen, og d vaskes ikke av med vann en gang. Men må såpe seg skikkelig inn og skrubbe. Sånn skal d vel ikke være?? Bader i sjø, så d er ikke i basseng, men uansett, en bikini skal vel ikke farge av sånn? Liker modellen, og tenkte på å bestille flere, men nå vet jeg jammen ikke!! Ønsker svar på denne, kan ikke bare være meg dette har hendt?

  0
 4. Åh vilken härlig höstoutfit!! Älskar den gröna färgen!

  0

Comments are closed for this article!