BLACK & WHITE

– Här har vi dom!! 🖤🖤🖤🖤🖤

Mina nya sneakers som jag blev alldeles förälskade i när jag såg dom på hemsidan för några veckor sedan. Vilken rackarns tur jag hade att dom hade endast 1(!) par kvar i just min storlek, det var ju som menat 😊  Tänk er dessa till en svart kappa och ett par skinnbyxor i höst  😁

Vad  säger ni… Gillar ni dem?  

26+

9 Comments

 1. Nja, tycker det ser ut som såna skate-skor alla killar hade i början av 00-talet:////

  0
  • Haha exakt!! DC-skor 😂

   0
 2. Jag tycker dom är fina, men passar inte min stil! Typ enda chanel sneakers jag sett som jag tycker är fina haha

  0
 3. Tycker de är sååå snygga! Älskar ditt gråa par också😍

  0
 4. Sjukt snygga!!!

  0
 5. Sjukt fine😍😍 Gleder meg til å se de i en outfit post😊

  0
 6. Fyfan vad feta!! Dom kommer rocka alla outfits i höst

  0
 7. Snygga!! Har dom i vitt

  0

Comments are closed for this article!