SNAPSHOTS FROM MY PHONE

Det var länge sedan vi körde ett sådant här inlägg och jag ska definitivt bli bättre på det, så här kommer en liten samling med bilder från mobilen tagna denna vecka.

Här ovan ser ni första frukosten i lägenheten på våra temporära tallrikar, glas och bestick. Innan vi fick nya av mamma och pappa, som jag bara ÄLSKAR. Dom var mattsvarta med guld. Ska visa er bättre bilder på dom sen. Tallrikar och glas inväntar vi fortfarande, dom har vi beställt över nätet.

Ni ser även kaosen i ett av vardagsrummen när jag höll på och packa upp mina kartonger och organiserade i walk in closetten 😁‚

Familjen kom över på fredagsmiddag och mamma och pappa stod för maten 😊  dom  lagade kantarellsoppa till förrätt och hemmagjorda köttbullar till varmrätt. Sedan avrundade vi kvällen med att gå till hotell diplomat  för ett glas vin.

I lördags var jag på Nelly.com’s 15 års jubileum och det var lika bra uppstyrt som alltid när dom anordnar saker, vi hade SÃ… kul verkligen. Efter festen så mötte jag även upp Ross och vi gick vidare på ett annat firande. Kvällen avslutades sedan vid 01 tiden med donken här hemma runt köksbordet  😁‚

Till höger ser ni även en liten sneak peek från min walk in closet, mer av den kommer när den är klar 😊  Jag lovar!!

Det blev söndag och vi beställde pizza och planerade inredning och möblering här hemma. Det kommer bli så himla fint när det väl blir klart  😊  Jag längtar!!

Imorse kl 07:30 hade jag ett PT pass med Alexandra inbokat, så det blev en kopp kaffe som pre-workout och sedan en efterlängtad frukost när jag kom hem. Idag blev det ägg som ni ser ovan + en smoothie och ett fruktfat.

Efter frukosten så hade jag och Ross ett möte med butiken vi kommer beställa möbler ifrån till vardagsrummet och sällskapsrummet. Allt gick kanon och vi kom överens om det mesta 😊  Det trodde jag aldrig när vi var påväg dit kan jag tala om, haha. Så det firade vi med en lunch och ett varsitt glas bubbel/bellini i solen på Strandvägen 1.

Det var lite från mina senaste dagar. Imorgon åker jag och Ross till Chicago då han har jobb där följt av Toronto till helgen och slutligen New York nästa vecka, så nu bär det iväg i 10 dagar igen. Så nu kommer mamma och pappa hit och är hundvakt 😊â¤ï¸

14+

2 Comments

  1. Hej, härliga bilder! Vilka skor har du i den där workout bilden?

    0

Comments are closed for this article!