BYE IBIZA – HELLO STOCKHOLM

Igår packade vi ihop och rullade ut våra 8(!) väskor från huset på Ibiza och flög hem till Stockholm. Där väntade incheckning på hotellet, middag med köttbullar och Skagen samt ett varsitt glas rött för att skåla in hemkomsten, därefter slocknade vi allihop som grisar kan jag tala om.

Imorse skrev vi på dom sista papperna för lägenheten och fick även nycklarna. Alltså kan ni förstå, att dagen äntligen är här 😁­  Skulle kunna börja grina bara av vetskapen att vi nu har dessa älskade nycklar till vårt gemensamma hem, men har hållit mig samlad än så länge 😁‚  Kan bero på att vi ej riktigt har flyttat in än med tanke på att vi inte har möbler, sängar eller någonting. Det enda vi har är gardiner + mattor och det kommer man ju inte särskilt långt på såhär i början 😉  Så dessa två nätter kommer vi bo på hotell med förhoppning om att kunna flytta in under morgondagen beroende på om vi hittar en passande säng dvs. Tror vi åkte runt och provlåg varenda säng i alla Stockholms säng-butiker idag men vi får helt enkelt ge det ett nytt försök imorgon sen får vi bannemig bestämma oss. När man provlegat för många så känns ju även alla likadana tillslut, så det kan vara bra att sova på saken 😁Œ

Godnatt mina hjärtan, hoppas ni haft en fin start på veckan <3

9+

4 Comments

 1. Gud vad skönt för er att äntligen ha ett riktigt hem 😀

  0
 2. Härligt härligt !!

  0
 3. Hej! En lite väl intim fråga, behöver inte svara om du inte vill. Men jag undrar hur du håller benen & bikinilinjen slät under långa utomlandsvistelser? Någon produkt du rekommenderar? Har alltid problem med det då vi åker utomlands eftersom håret växer som ogräs överallt i värmen för mig. Tacksam för svar! Och er lägenhet är underbar 😍

  0
 4. <3

  0

Comments are closed for this article!