UPDATE

    

Här har vi en mixad blandning av några snapshots jag tog för 5 minuter sedan, en som Momi (vår kock) tog på mig när jag hade somnat i poolen förra veckan, en bild på en fin måltid och min work-spot just nu.

Vi må ha världens coolaste kock också, sådär stod hon bara, lite casual när jag kom innanför dörren för 10 minuter sedan när Ross hämtat upp mig på flygplatsen här på Ibiza 😃  På tal om det.. Jag får be om ursäkt för min lysande frånvaro här, ni som följer mig på Instagram vet att jag varit i Stockholm över ett par dagar för jobb. Det var ett hektiskt dygn men också väldigt roligt. Jag spelade in en rolig intervju-film för TREsemmé som ni kommer få se inom en vecka, det blir kul. Jag hade även ett roligt möte som jag sett fram emot. Ett lyckat dygn med andra ord.

En annan sak som är rolig är att jag packade en väska fylld med massvis av höstkläder, så nu kommer ni få se härliga outfits härifrån i dagarna 😊  Det har ju inte blivit så mycket outfits här eftersom jag mest går klädd i chillkläder, saronger och bikinis om dagarna. Jag har verkligen saknat att få vara lite kreativ och att få dela med mig mer av outfits så blir det andra bullar.

När jag och Ross satt i bilen från flygplatsen sa han även ”Jag känner mig sjukt nog ganska klar nu, jag ser fram emot Sverige” och jag kan faktiskt vara beredd att hålla med. Vi ska absolut inte klaga, vi har det alldeles för bra här borta. Men ni vet när man känner att man är påväg. Så som att gå och vänta en hel dag på att flyga hem från en helt underbar semester, även om man vill stanna så vet man att man ska åka hem snart så då blir det i princip bara att man inväntar det. Även om man har det HUR bra som helst. Det kanske låter lite flummigt, men jag hoppas ni förstår hur jag menar 😁‚  Men nu ska vi verkligen bara försöka njuta och suga in det sista av Ibiza för i år, kommer sakna detta i höst 😊  det vet jag.

 

 

14+

6 Comments

 1. Ser fram emot härliga outfits. Tack för en bra blogg!!

  0
 2. Ser framemot höst outfits ☺️

  0
 3. Som jag har längtat efter dina höstoutfits😍

  0
 4. Kan du inte berätta mer om Momi?
  Hur hittade ni henne?
  Vad gör hon när ni ska tex äta på restaurang?
  Är hon hos er hela dagarna alla dagar?
  Är det jobbigt att ni inte är helt själva på dagarna?
  Är så nyfiken 😄

  0
  • 1. Ross fick kontakten till henne genom ägarna av huset vi bor i här pÃ¥ Ibiza 😃
   2. Då är hon ledig
   3. Hon är hos oss hela dagarna från morgon (frukost) till kväll (middag)
   4. Nej det är inte jobbigt, hon är världens mest hjälpsamma och härliga människa ☺️ Sen är ju huset så stort så man springer knappt på varandra oavsett 😂

   Hoppas du fick svar på dina frågor <3

   0
 5. Har också undrat om den där Momi;) Hur gammal är hon? Söt hon verkar.
  Kram!

  0

Comments are closed for this article!