ROSS B-DAY

       

       

 

Igår fyllde Ross år och hela dagen spenderade vi givetvis ute till havs på Formentera. Hans favorit. Det var en så himla härlig dag fylld med lek i vattnet, skratt och underbart umgänge. Tro det eller ej, men jag vågade även testa på en vattenleksak jag aldrig(!!) trodde jag skulle våga mig på. Ni ser ju ovan, rent ut sagt livsfarligt som jag sa första gången jag såg den, men med lite mod och övertalning så vågade jag 😉 och jag kan säga att det var det roligaste jag gjort på länge!! Ibland måste man våga sig ur sin comfort zone, så är det.

14+

11 Comments

 1. Åh så snygg bikini, är den köpt på Ibiza? 🙁

  0
 2. Vad använder du för kamera när du tar dina bilder? Så vackra 😍

  0
 3. Magiska bilder som alltid! Älskar hur du fångat ögonblicket i dessa!! Kram!

  0
 4. Jag är nyfiken på om du själv reflekterar kring hur annorlunda du porträtterar dig och andra kvinnor jämfört med männen i dina bilder. Männen skrattar, har roligt, ryggdunkar varandra och är relativt påklädda medan kvinnornas minimalt täckta bröst, rumpor, magar och vattendränkta kroppar står i fokus. OBS jag säger inte att kvinnor inte ska få visa upp sina kroppar, självklart får man det, men det är väldigt stereotypt att kvinnans kropp och sexualitet hela tiden är i centrum medan mannen avbildas på helt andra sätt. Jag undrar om du själv tänkt på det i dina bilder, och vad det upprätthåller för normer?

  2+
  • Männen vill inte visa upp sig i string och kvinnor vill ABSOLUT INTE se män i string.

   0
  • Jag tycker kvinno kroppen är vacker och sedan får var och en välja hur man själv väljer att se på det. Om du väljer att se det sexuella i det så är det upp till dig 😃 Här ser du oss tjejer i bikini och killarna i badshorts, konstigare än så är det inte ☺️ Måste man alltid lägga en sådan vikt i kvinnokroppen och kroppar överlag, kroppar är det mest naturliga och något vi alla bär omkring på och har gemensamt. Oavsett hur man ser ut.

   0
  • Håller helt med!!! Det finns en enda bild på någon av killarnas rumpa eller när de står och är ”sexiga”. Tycker din blogg har försämrats enormt och blir så trött av bara se dessa bilder. Behöver inte läsa din blogg och det kommer jag inte heller göra. Dock hoppas jag att du ändå tar till dig av det och reflekterar över det.

   0
   • 😂 det är inget som behövs reflekteras över. Du är däremot varmt Välkommen tillbaka när du har lugnat ner dig och insett vad kroppar är och det vackra i dem! 🤗

    0
    • Hm har blandade känslor inför detta. Tycker dock det är svårt när influencers (eller andra) har inställningen att kritik = hat och ”om man inte gillar det man ser så behöver man inte läsa/följa”. Det måste ju fortfarande finnas utrymme för frågor/tankar/kritik (OBS sålänge man håller god ton, såklart!). Tycker den inledande frågan är relevant, trevligt formulerad och en inbjudan till diskussion/reflektion. Menar inte att du eller någon annan ska tycka på ett annat sätt men hade uppskattat/tyckt det var intressant med ett mer nyanserat svar. Kram

     0
  • Men herregud! Detta är Mollys blogg och det är väl inget konstigt att hon lägger upp bilder mestadels på sig själv och sin egen kropp. Om du vill se bilder på halvnakna män och deras rumpor får du kanske leta upp en annan blogg…

   0
 5. Jag tycker det är bra att hon visar att folk inte behöver ha en mega-röv för att visa upp den utan den går bra med en platt vanlig röv.

  0

Comments are closed for this article!