INSPIRATION

Här ovan ser ni några nersparade inspo-bilder från Pinterest till lägenheten – Vad tycker ni? 😊

Ni som sett min senaste Vlogg där jag besvarar många frågor angående lägenheten vet ju om att vi ej kommer renovera den eftersom den är nyrenoverad. Däremot så kommer vi göra några justeringar lite senare efter att vi flyttat in. Typ nästa år – men det kan vi ta då 😊  Hur som haver så är jag så taggad på att få iordning och att få flytta in nu att jag smäller av!! Det är tur att jag och Ross gillar samma stil på inredningen iallafall så vi slipper bråka om det 😁‚  Ibland tror jag dock att vi gillar liiite för modernt för vad som egentligen passar i en sekelskiftslägenhet, men det ska nog våran stylist kunna hjälpa oss med att få till på ett snyggt sätt ändå 😃

13+

1 Comment


Comments are closed for this article!