MAT MAT MAT

Det är många som frågat mig hur jag äter/håller kosten när jag är utomlands och det är som för säkert alla andra, väldigt blandat. Jag går aldrig efter något kost-schema utan äter som ni vet allting. Jag föredrar alltid hälsosam mat och därför blir det oftast det. Med hälsosamt menar jag då hemlagat och allsidig kost. Lyxigt nog så har vi en kock här på Ibiza och hon är så himla duktig på att kombinera måltiderna och laga allt från grunden. Det mesta är närodlat och ekologiskt vilket jag älskar.

Till frukost brukar jag äta ganska likadant varje dag det vill säga: ägg, avokado, lite camembert (så gott!!), grönsaker, smoothie/färskpressad juice och en kaffe. Ross favorit är crepes gjort på mandelmjöl med citron-saft & socker  😊  (ni ser bilder på frukosten i första collaget)

Till lunch & middag lagar kocken alltid ”små-rätter” så att det blir som en tre-rätters + en rawfood efterrätt. Då brukar det oftast bli något i form av skaldjur, fisk, kött och pasta (gjord på zucchini eller på mandelmjöl etc). Jag tycker i och för sig inte alla rätter är så små utan det är ibland som en huvudrätt, men det är så gott att få äta lite av allt med vetskapen av att allt är hälsosamt, hemlagat och gjort från grunden. Hon är verkligen världens duktigaste i köket och det är så lyxigt att ha henne här  ðŸ’›😁Š🙂

15+

2 Comments

  1. Muuums !

    0
  2. Fine bilder Molly 🤗kunne ønske du kunne gi ut en bok om mat 🙂

    0

Comments are closed for this article!