A NEW FAVOURITE SPOT

(Inlägget innehåller reklamlänkar)

                                    

Skjorta – Här (oversize, finns fortfarande kvar i xs som jag har) / Byxor – Zara  

Ã…rets tillskott till villan – denna hängmatta! Hur fin är den? och den bästa stunden på hela dagen är att ligga där i solnedgången. Så avkopplande och harmoniskt. Önskar jag var den som läste böcker, då hade detta ställe varit perfekt 😊

Igårkväll var jag och Ross och käkade middag bara vi två på Nobu, så mysigt verkligen. Egentid är verkligen viktigt. Kvällen avslutades med ett varsitt glas rött i sängen framför Big Little Lies, tänka sig att vi skulle hitta en serie vi kan se tillsammans 😁‚  Det såg jag aldrig riktigt komma. Antingen har han liksom sett alla serier på hela Netflix eller så är det Sci-fi som gäller, vilket inte(!!) är min favorit genre, haha. Men vi har mycket annat gemensamt iallafall, som tur är 😉

Nu ska jag få lite jobb överstökat här. Det tar emot lite att sitta inne dock i och med att solen skiner utanför fönstret vilket den inte gjort på flera dagar. Så nu är det dags att sätta fart så kanske jag hinner njuta lite av den iallafall 😃

11+

2 Comments

  1. Har varit sugen på att se Big Little Lies så länge, ska tvinga min pojkvän att se den med mig nu hehe.

    0
  2. Inspo at it’s best! (Insert heart eye emoji)
    Im wondering what your view is on tanning and sunscreen since you spend a lot of time in the sun
    xox

    0

Comments are closed for this article!