IBIZA WEDDING

(inlägget innehåller reklamlänkar)

  

              

Min klänning – Här / Min bikini – Här  

För ett par dagar sedan var vi bjudna på Cathy och Emanuels bröllop här på Ibiza och eftersom att våra familjer var här fick även dom följa med 😊

Jag tänkte låta bilderna tala för sig själva, men dagen kort och gott bjöd på; massvis av skratt och glädjetårar, att brudparet slänges ner i poolen, det var en DJ som spelade tropisk house, en sångerska som sjöng, en ”brudvals” innehållande ett lyft som folk sent kommer glömma, alla skålade med tequila, brudparet och alla gäster bytte om till badkläder och det blev ploj och skoj i poolen och sist men inte minst: JAG FÃ…NGADE BUKETTEN 😁‚

Jag har förvisso inte hunnit varit på så många bröllop i mitt liv, men detta var något alldeles utöver det vanliga. Så genuint, avslappnat och fint. Vi firade verkligen deras kärlek till varandra och det var så tydligt och unikt. Detta par är verkligen något att inspireras av på alla sätt och vis, jag är så tacksam för att jag har fått lära känna dem och att jag även kan kalla dem mina vänner ❤️  Finns inga så jordnära, omtänksamma och genomgoda människor.

Tack för att vi alla fick vara med och fira eran alldeles speciella dag, ni är kärlek för mig  â¤ï¸       

22+

1 Comment

  1. Hej finis! Undrar vart den svarta långklänningen som du hade på dig när ni var på Ushuaïa är ifrån? Så fin!!😍 Kram

    0

Comments are closed for this article!