YESTERDAY AT CASA SAN MIGUEL

        


Kjol & blus – Zara

Några mysiga från Casa San Miguel, där tjejerna bodde och dit jag kom och hängde 😊  

Huset låg så himla häftigt då det var som i en grop och omringat av berg  och skog – riktigt mäktigt, ska visa er bättre bilder i nästa inlägg  😃  Igårkväll festade vi till det ordentligt eftersom det var tjejernas sista kväll, så det firade vi med att gå till Ushuaia med Ross och Moas pojkvän Rickard. Vi dansade tills svetten rann och sedan avslutades kvällen med nattbad här hemma i våran villa, SÃ… mysigt och en så himla kul kväll verkligen. Idag var det som sagt var tjejernas sista dag vilket såklart är lite tråkigt, men imorgon kommer ju familjen hit så jag ska inte klaga. Ska bli så mysigt att både Ross föräldrar och min familj kommer samtidigt 😃

 

12+

1 Comment

  1. Din bränna skojar man INTE bort *emoji med hjärtögon*, WOW!

    0

Comments are closed for this article!