DAY 1

(Inlägget innehåller reklamlänkar)

  

    

      

Klänning – Köpt på Ibiza förra året / Bikini – Här  

Gänget är samlat och inte mindre än på självaste Ibiza, kan det bli bättre?  

I måndags åkte jag och Hanna direkt från Mykonos hit till ibiza för att möta upp tjejerna. Vi har nu tre härliga dagar framför oss tillsammans och det känns så himla kul att dom är här. Jag bor med Ross eftersom det är mitt hem för sommaren och jag har alla mina grejer här, men tjejerna bor i ett annat hus som jag kommer och hänger i från morgon till kväll istället 😉  

Första dagen (igår) åkte vi båt till Formentera och käkade lunch på mitt absoluta favoritställe – Beso beach!   det går nog inte riktigt att beskriva stämningen om man inte varit där. Men OM ni någon gång får chansen att besöka formatera och vill ha en lite festligare lunch så boka bord där vid 16-17 tiden. Det  är så kul och sådan stämning (ni som kollade mina storys på IG kanske såg) 😊 Det är liksom en lunch som övergår till fest.  

Här ovan får ni ta del av lite bilder från dagen 💛  Nu ska jag åka iväg och möta upp tjejerna för frukost!

11+

5 Comments

 1. Wow så fina bilder😍

  0
 2. ser helt helt underbart ut <3

  0
 3. Hej Molly.

  Varifrån kommer den stora väskan med läderremmar

  0
 4. Hej Molly.

  Varifrån kommer den stora väskan med läderremmar

  0

Comments are closed for this article!