CAVO TAGOO

(Inlägget innhåller reklam för Chiquelle swimwear x Molly Rustas)

      

Baddräkt – Här    

Att jag missat att dela med mig av dessa stämningsfulla bilder från Mykonos och våran underbara dag på Cavo Tagoo <3  

Jag fick så mycket frågor på Instagram om just detta hotell , vad det kosta att ligga där en dag etc. Jag kan vara ärlig och säga att det är dyrt att ligga där och sola en hel dag. Till och med väldigt dyrt om ni frågar mig   😁°  Men vilken vy och fantastiskt dag vi fick från morgon till kväll  ðŸ’›  Vi låg där från att det öppnade klockan 09 till 21 då det var solnedgång 😊  då snackar vi valuta för pengarna, haha!

 

8+

1 Comment

  1. Herregud vilka magiska bilder!! Älskar både din (bokstavligt talat) beiga baddräkt, och den i neongrönt!

    0

Comments are closed for this article!