EN SOMMARKVÄLL

 (Inlägget innehåller reklamlänkar)

Kjol – Här (REA!)/ Tillhörande topp – Här  

En sommarkväll i Dalarna 💛

I måndags satte jag mig på tåget för att åka hem och hälsa på mamma och pappa, Sandra var redan där 😃 tänk va dagarna går snabbt trots att man inte gör någonting? 😂 Bara myser, går morgonpromenader och äter gott. Nu är jag påväg tillbaks till Stockholm igen för att träffa Alina och Cornelia till kvällen och även packa väskan inför ibiza på lördag. Önskar dock att jag hade kunnat stannat längre, det finns ju inget bättre än sommardagarna i Dalarna med familjen. Det slår ALLT. Den enda som saknades var såklart Ross <3

13+

4 Comments

 1. hur mycket skänker du till välgörenhet? i dessa dagar så är det inte okej att gå runt i baddräkkt med hela arselet framme…det är precis det här som hela metoorörelsen jobbar emot..att kvinnan är ett objekt..är du dåligt påläst eller är du helt dum i huvudet…jag läste i new york times att om tre år finns inte influencers längre..så skaffa dig ett riktigt jobb..nej just ja du blir hemmafru och lever på ross

  0
  • Negativity yields no positive outcome for those who wield it.

   0
  • Negativity yields no positive outcome for those who wield it.

   0
 2. Följer dig både här och på Insta, och du inspirerar verkligen. Jag såg på ditt flöde på Insta, tidigare i veckan – en jättefin klänning/kjol/kaftan (det var bara nederbörden som syntes. Det var vit botten, rödorangea blommor och lite svart. Skulle bli så glad om du ville avslöja vart den kommer ifrån.

  Ha en toppendag dag ☺

  0

Comments are closed for this article!