EN UPDATE FRÅN TÅGET

Två mysiga bilder från veckan 💛

Veckan på Ibiza har varit precis så härlig som alltid. Ross har haft mycket jobb att göra,  jag har haft det desto lugnare. Men vi har även hunnit haft roligt med vänner, käkat goda middagar, varit ute och dansat, haft mysiga hemmakvällar och bara njutit. Jag hade tänkt att jag skulle ha tid at träna under tiden jag var där men i och med att jag åkte på en förkylning som satt sig i halsen så har det heller inte blivit av, så det blev minst sagt en lugn vecka även på den fronten ☺️ Det gäller att lyssna på kroppen och tillåta sig det också.

Igår skiljdes vi åt, Ross åkte iväg för några dagars jobb och jag åkte hem till Sverige för lite kvalitetstid med familj och vänner innan vi på lördag är tillbaks på Ibiza igen. Det går undan i svängarna.

I skrivandetstund sitter jag nu på tåget påväg till Dalarna. Denna morgon har varit så otroligt stressig då alla postombud öppnade kl 09 och mitt tåg gick 09:44. Med andra ord så skulle jag hinna hämta ut alla paket, hem och packa om och åka till tåget på 40 minuter. DET var stressigt kan jag tala om 😂 Men nu sitter jag här iallafall och kan pusta ut.

11+

4 Comments

 1. Bästa Molly!

  När kommer din vlogg?

  Saknar dom!

  Med vänlig hälsning,

  0
 2. hur tänker du kring ditt och ross flygande och flygandets påverkan på miljön?

  0
  • Undrar verkligen också detta! Du kan ju omöjligt ignorera denna frågan så mycket som du flyger, det är orimligt. Hoppas du inser det själv och får dig en tankeställare, det är inte försvarbart.

   0
   • Kommentaren är skrivet från tåget, varför kommentera flygandet under ett inlägg där hon åker tåg??? Och varför inte istället skriva ”vad kul att se att du åker tåg och värnar om miljön”.

    Hanna, du skriver själv att det inte är inte försvarbart så då är det ju lika bra att Molly fortsätter ignorerar frågan, finns ju liksom inget hon kan säga då inget ändå är försvarbart…..

    0

Comments are closed for this article!