TURQUOISE

(Inlägget innehåller reklamlänkar)

  

  

   

Skjorta – Här (nu på rea) / Linnebyxor – Zara        

Såhär har jag myst omkring nu på kvällskvisten. I linne från topp till tå. Det är verkligen mitt favoritmaterial såhär på sommaren och det bästa av alltihopa är att det är typ det enda materialet som jag tycker bara blir finare desto mer man använder det (förutom jeans eller skinn då) 😃

12+

3 Comments

 1. Så Nydelig du er og elsket antrekket!!Kan jeg få spør om buksen er ny for sesongen?:)

  0
 2. Vackra skapelse!!

  Kan inte du göra en video där du berättar lite om kameror (!) du använder, objektiv, redigering osv? VET att du gjort en video tidigare om detta men är obsessed av hur du uttrycker dig i bild – älskar känslan du får fram i bilderna! (Ps. vill inte kopiera redigeringen utan endast veta hur du jobbar med programmen typ)

  Kramisar

  0
 3. Så snygg skjorta! Var tvungen att köpa den på en gång! 🙂

  0

Comments are closed for this article!