IT’S TIME TO LAUNCH MY SWIMWEAR COLLECTION !!

(Inlägget är i betalt samarbete med Chiquelle Swimwear X Molly Rustas)

CHIQUELLE SWIMWEAR X MOLLY RUSTAS   

Jag kan ÄNTLIGEN meddela att min alldeles egna design kollektion jag gjort för Chiquelle Swimwear är redo för lansering!!!!!  

Datum:  2/7 (Imorgon, tisdag)

Tid:  20:00  

Plats: https://www.chiquelle-swimwear.com

Alla modeller är normala i storlek och jag skulle rekommendera er alla att ta det man brukar ha i bikini och baddräktsstorlek. Med undantag för en bikini och det är den vita bikinin med band i midjan  som är något mindre i storlek. Inget märkbart, men något mindre. Jag har dock XS i alla (även i den som är mindre) och det är det jag brukar ha. Så gå på det ni brukar ha dvs 😊  

Kollektionen innehåller 3 baddräkter och 3 bikinis. Viktigt att veta är att det flesta modeller kommer i det flesta färger och även i SVART, som ni ej har fått se på bilderna men som faktiskt finns. (Produktionen hann ej få klart dom svarta tills plåtningen därav ingen bild på dom här ovan, men det finns givetvis på siten när det lanseras) 🖤

Vad jag tänkt när jag designat och tagit fram varje modell är att det skall kännas: kvinnligt, klassiskt, elegant och tidlöst. Mina visdomsord som jag alltid har med mig i varje kollektion jag lanserat, oavsett kläder, smycken eller swim. Jag hoppas att ni alla kommer känna er bekväma och älska dessa badkläder precis lika mycket som jag gör. Ni kommer vara så fina i dem och jag är så stolt över vartenda ett 😊  

Nu är jag bara så sjukt taggad och glad över att det äntligen är dags för lansering och jag hoppas ni känner detsamma!  

LÃ…T OSS GLÄNSA I SOMMAR 💛💛💛  

  

22+

3 Comments

  1. Wow, som jag längtat!! Äntligen <3

    1+
  2. Så kul ❤️

    0
  3. Så taggad!! 😍😍

    1+

Comments are closed for this article!