HELLO TORONTO

    

Outfit – Här (gammal kollektion dock)

HEJ allesammans ❤️

Igår landade jag och Ross i Toronto efter 4 spännande och lärorika dagar i Chicago. Vi bor i Ross lägenhet som han har här eftersom han kommer från Canada, som ni säkert redan vet 😊  Lägenheten är belägen på 50e våningen med mils utsikt över hela Toronto, så häftigt. Ja, ni ser ju på bilderna, dom är tagna från balkongen (eller terrassen kanske man ska kalla det). Planen nu när vi är här är bara att ta det lugnt, jobba, träna, käka gott, mysa och hänga med hans familj och vänner. På fredag åker vi sedan tillbaks till Sverige då jag måste packa mina väskor för sommaren som mestadels kommer spenderas på Ibiza 😃

Imorse när vi vaknade efter en skön sovmorgon till klockan 10(!), det är en rejäl sovmorgon för att vara mig då jag alltid går upp vid 6-7 tiden och på helger typ 8. Jag vaknar alltid så tidigt av mig själv och jag gillar ju att vara uppe i tid då jag är som mest produktiv på morgonen och förmiddagen. Men denna sovmorgon behövdes nog minst sagt. Vi gick iallafall direkt till gymmet som ligger i byggnaden och körde ett svettigt pass på ca 30 minuter. Superskönt då jag inte har tränat så mycket denna vecka 😃  Och på tal om skönt, förstå att ha ett gym i samma byggnad som man bor i hela tiden? Så lyxigt! Det har vi faktiskt sjukt nog även i byggnaden i Sverige där vi köpt lägenhet. Kan inte vänta tills september då vi får flytta in 😁­  Ska bli så skönt att ha sitt eget, ni förstår inte hur mycket jag har saknat det. Bara att ha en egen garderob, sitt egna kök och sin trygga punkt. Längtar så mycket att jag spricker, men först och främst ska vi njuta av en härlig sommar på ibiza vilket jag verkligen ser fram emot också (såklart) 😃💛

17+

2 Comments

  1. Wow så snygg du är Molly!! 😍

    0
  2. Hvor er de svarte skoene dine fra? 🙂 Sykt fine!

    0

Comments are closed for this article!