SEMESTERN FRÃ…N MOBILEN

Jag vet att detta kommer några dagar sent, men midsommar kom ju mitt upp i alltihopa så jag tänkte att det är bättre sent än aldrig. Därför kommer nu lite moments från franska rivieran tagna med mobilen 😃  Vi började i Cannes där vi bodde på hotell Martinez, som förövrigt är ett otroligt fint hotell som ligger precis vid stranden, butikerna och alla mysiga pirer man kan ligga och sola på.

Allt är så fint i Cannes. Det känns verkligen som att hela stället går i mina favorit-nyanser och det vet nog ni alla vilka det är 😊  beige/vitt, haha. Sen blir jag alltid så inspirerad när jag är där då alla har så fina  outfits  😊  Sen ska man ju heller inte tala om maten… Tips är att besöka La Môme som är en italiensk restaurang och Le Maschou!

En av kvällarna tog Ross mig till restaurangen där vi hade vår första date, nämligen  Joël Robuchon  i Monaco. Ska man besöka den restaurangen måste man dock ha i åtanke att notan kan bli något dyrare eftersom restaurangen har två Michelin stjärnor. Maten är dock något utöver det vanliga och man går inte därifrån varken besviken eller hungrig det är ett som är säkert 😊  Servicen är dessutom fantastisk.

Efter ca 6 dagar i Cannes, överraskade han mig med en 4 dagars vistelse till havs på en Yatch. Vi la till precis vid St Tropez och ett naturreservat sen hängde vi bara där på båten, åt god mat, badade, lekte med alla vatten-leksaker och bara hade det mysigt resten av semestern. Man kan ju knappt tro att det är sant 💛  Jag är så tacksam!

…Och det va lite av min semester från mobilen  😃  Just nu ligger jag och Ross som två grisar med en godispåse mellan oss på ett hotellrum på Arlanda och har precis kommit hit efter en helt fantastisk helg i Dalarna med familj och släkt. Mamma och pappa hade fixat så fint med allt i helgen (som vanligt❤️) och vi hade verkligen några helt underbara dagar där uppe – jag är så lyckligt lottad ❤️

Imorgon bär det iväg till Chicago för konferens 😃  Så spännande! Vlogg-kameran är med också, så nu ska jag vlogga till er, äntligen!!

Hoppas ni haft en underbar helg mina hjärtan!

16+

6 Comments

 1. Guuud vad härligt det ser ut! Man blir lite avis <3

  0
 2. Vart är den fina vita hatten ifrån? (bilden i spegeln) Varit på jakt sååå länge efter en liknande.

  0
 3. gudomlig fin är du Molly! Vart kommer din vit/cream färgade kimono ifrån och den svarta transparenta kimonon?

  0
 4. Vart kommer din svart transparenta kimono ifrån?? gudomlig fin

  0
 5. Er det ross som betaler når dere er på ferie?

  0
 6. Vad använder du för kamera när du vloggar?

  0

Comments are closed for this article!