MIN MIDSOMMAR

  

 

 

        

Så mycket jag älskar dessa människor ovan ❤️ Vilken midsommar det blev!

Vi hade strålande sol, käkade världens godaste midsommar-buffé, sjöng snapsvisor så det stod härliga till, åt mammas underbara jordgubbstårta, dansade runt midsommar stången och fortsatte dansen uppe på verandan. Det var ju även Ross första Midsommar någonsin ☺️ Han fattade ingenting när vi började dansa små grodorna runt stången, haha. Vilket egentligen är en helt sjuk tradition om man tänker efter? 😂 Men oj så kul vi hade det!

Hoppas ni hade en lika underbar midsommar med alla era nära och kära! 

 

18+

3 Comments

  1. Inte alls förvånad att du har heeelt magiska midsommarbilder Molly! Så himla fint <3 Skulle faktiskt vara jättekul att höra mer om vad Ross tycker om Sverige och svenskar och ifall han hade fördomar innan som stämmer/inte stämmer 🙂 Kram!

    0
  2. Ni är ju bara SÅ fina😍

    0
  3. Ååååh, hon med den guldiga klänningen! Vet du var den är ifrån?

    0

Comments are closed for this article!