MY SUMMER PLANS

Det är flera som är nyfikna kring hur mina sommarplaner ser ut så jag tänkte göra ett litet inlägg om det här.

Det roliga är att jag och Ross faktiskt har ett ”Schema” för sommaren 2019 men jag tror jag hoppar över att delge hela det schemat då till och med jag själv tycker att det ser rörigt ut, haha.

Som jag kanske nämnt tidigare så har vi ju inte tillgång till våran lägenhet förens i september så därav kommer vi spendera mycket tid på andra ställen nu framöver.

I Skrivandetsstund befinner jag mig just nu ute till havs i St tropez med Ross och här kommer vi vara tills midsommar då vi åker till Dalarna för att fira helgen där tillsammans med min familj/släkt och vänner – Det ska bli så otroligt kul!!

Direkt från Dalarna åker vi till Chicago där både jag och Ross har jobb att göra. Mestadels han som har möten och events och för min del blir det att gå på konferens. I Chicago kommer vi befinna oss i ca 5 dagar innan vi åker till Toronto för att bara relaxa och hälsa på Ross vänner/familj.   Under denna vecka kommer jag även lansera min Swim-kollektion (Äntligen!!).

Från början av Juli har har vi några veckor som är oplanerade, men det lutar åt att jag åker hem till Sverige en stund för att umgås med familjen innan vi därefter åker till Ibiza.

Sista veckan i Juli åker jag och några tjejkompisar på vår traditionella sommar-resa och detta år bär det iväg till Mykonos. Det ska bli så otroligt kul och jag är så taggad på att få uppleva Mykonos mer.

Från Mykonos åker jag sedan direkt tillbaks till Ibiza och möter upp Ross. Där kommer vi sedan spendera augusti ut. Min familj kommer ner första veckan, sedan kommer några vänner och hälsar på också. Jag är så glad över att vi ska spendera mycket tid där – Ibiza är ju trots allt livets Ö (om ni frågar mig, hehe) 😊


Det är ungefär så min sommar kommer att se ut vad jag vet just nu, men känner jag oss rätt så hinner det väl ändras en del på vägen. Men i det stora hela iallafall 😃

Har ni några roliga sommar-planer? 💛💛

19+

5 Comments

 1. Hahaha trÃ¥kig sommar! Nykär, drömresor, familjen och lite business. Passa pÃ¥ och njut innan du ska flytta in i drömlyan 🙂

  0
 2. vilken kamera använder du? 😍 din sommar låter fantastisk!!

  0
 3. Åh vill så gärna ha en midsommar-vlogg om du orkar!

  Saknar dina inlägg, förstår det är mycket nu när du är ute & reser men är så underbart och gå in på din blogg och få vara med på lite av din resa. Man mår så bra, man får sån good feeling av din blogg, av allting! Dina inlägg, dina vloggar.

  Tycker du är en fantastisk förebild och vill verkligen lyfta dig och ditt jobb. Du har allting i din blogg, allt från resor, ditt mående & dina fina relationer till din familj, till träning & hälsa vare sig den är på topp eller ej. Tack för det jobb du gör, vet att du lägger ner extremt mycket tid för dina läsare & ibland önskar jag vi kunde ge tillbaka allt till dig med som du ger oss. Du inspirerar mig varje dag till att bli en bättre människa.

  0

Comments are closed for this article!