MIN HELG I BILDER

(Inlägget innehåller reklamlänkar)

Bikini – Min swimkollektion (släpps inom ett par veckor)

Oj, vilken helg det har varit!

Vi började den i torsdags med att åka ner ett gäng tjejer till St Jörgen’s Spa i Göteborg för att påbörja den festliga helgen där. Lugnet innan stormen skulle man väl kunna kalla det 😁‚  Det var strålande sol dagen till ära, så den spenderades vid deras pool där vi bara låg och njöt hela dagen följt av foodora och mys på rummet till kvällen. Gud va jag älskar mina vänner, vilken härlig dag det blev!  ðŸ’›

Klänning – Här  

Fredagen var kommen och det var dags för Summerburst dag 1. Vi tog vårt pick och pack och checkade in på Radisson Blu och sedan stod det middag på Parlour och fördrink på Bar Himmel på schemat innan festligheterna började ordentligt 😃  Första kvällen bar jag denna outfit ovan, fick så mycket fina komplimanger för den så tänkte att jag delar med mig av vart det kommer ifrån HÄR (klick).

Hoodie – Här / Cykelbyxor – Här / Heels – Zara

Dag 2 – det går fort när man har roligt!

Dagen då jag blev ordentligt överraskad och jag blir alldeles gråtfärdig när jag tänker tillbaka på det ögonblicket. Jag och tjejerna hade käkat Max på rummet och gjort oss klara inför dagsfesten på Port Du Soleil, jag hade haft kontakt med Ross under morgonen då han var på väg till Franrike (trodde jag). Men, det var han inte 😊  Gissa vem som står nere i Lobbyn när jag kommer ner och ska ta taxin till festen OM inte min pojkvän, som jag inte träffat på hela 3 veckor(!!) 😁­  Jag kan inte med ord beskriva hur chockad och glad jag blev. Jag kunde liksom inte tro att det var sant, jag blev alldeles darrig när jag såg honom stå där. Vem är han ens 😊  Då hade han alltså flygit hela vägen från Indien till Göteborg bara för att komma och träffa mig, när vi egentligen skulle ses i Franrike dagen därpå. Han sa ”jag kunde inte vänta en dag längre så jag flög hit istället”

Jag tror inte ens jag behöver förklara min lycka och tacksamhet ❤️  Jag måste ha den finaste människan som pojkvän.

Det blev världens bästa dag!  

        

Tröja – Här /  Shorts – Här

Dagen därpå var tanken att jag själv skulle åka till Franrike för att möta upp honom, men då hade han ordnat det på annat vis (på hans galna vis😁‚🤦🏼‍♀️)

Han hade hyrt ett flygplan som hämtade upp oss på Landvetter för att ta oss hela vägen till Cannes, där vi nu ska spendera några dagar 💛

Väl framme på hotellet så somnade jag som en stock, vaknade därefter upp en timme senare och såg en liten lapp ligga bredvid mig.

Då hade han hunnit byta rum till oss. Precis som att inte första rummet var mer än vad man kunnat drömma om 😁‚

Kvällen avslutades med Roomservice (pizza för mig 😁‚) och utsikt  över ett vackert Cannes innan vi somnade som två grisar framför en film  ðŸ’›

Nyp mig i armen någon. Vilken helg det har varit 😁­  Så mycket känslor och kärlek 💛  Tack mina underbara vänner och pojkvän som gjort dessa dagar till något utöver det vanliga! Jag är så tacksam ❤️

37+

9 Comments

 1. Vilken dröm helg !❤️

  0
 2. Åh vilken himla underbar helg det lät som! Så spännande med din kollektion också, längtar!! <3

  0
 3. Vart är din strandtunika ifrån? 😍😍

  0
 4. Vart är din strandtunika ifrån? 😍😍

  0
 5. Vad kul!! Jag och min kille är på en eurotrip just nu och befinner oss också i Cannes! Imorgon blir det Monaco! Hoppas ni har det härligt!

  0
 6. Vilken drömmigt outfit du hade på dig första dagen!! Så inspirerad och ska lätt köpa klänningen när den kommer ut till försäljning. Har du möjlighet att även länka till cykelshortsen och toppen som du har under hade jag varit så glad!! Tack för en grymt inspirerande blogg och hoppas du har det bäst i Frankrike!

  0
 7. Kan inte du skriva ett inlägg som du brukar med dina sommarplaner? eller du kanske redan har gjort det men att jag missat men hade gärna varit kul att veta 🙂

  0
  • Det kan jag absolut göra 😃<3

   0

Comments are closed for this article!