TUESDAY PLANS

(Inlägget innehåller reklamlänkar)  

    

Jumpsuit – Här (nu på REA) / Skor – Zara

Tisdagen är här och jag började den med ett 30 minuters sprint-pass med Moa, så härlig start på dagen 😃  Nu sitter jag hemma, har precis käkat frukost och håller på att sammanställa era frågor till Q/A jag ska spela in senare. Idag står det även ett lunch-event med NYX på schemat följt av möte. Jag stod här hemma igårkväll och provade kläder inför Summerburst i GBG i helgen, vilket gick sådär 😁‚  Så jag ska försöka ge mig på ett nytt försök till kvällen, det vill säga vända upp och ner och ut och in på garderoben. Det är ungefär så min dag och kväll kommer att se ut!

Hoppas ni får en fin tisdag 💛  nu ska jag börja göra mig iordning här!!

12+

1 Comment


Comments are closed for this article!