LINEN

  (Inlägget innehåller reklamlänkar)

  

  

            

Topp – Här / Byxor – Här  

– God morgon käraste måndag, äntligen är du här säger jag bara,   haha  😃

Igår var det en sådan där dag då jag var sugen på exakt ALLT och det fanns absolut ingen som helst måtta när det kom till mängden sötsaker 😊   När man väl har börjat då finns det liksom ingen hejd  😁‚  Någon som känner igen sig? det brukar bli så när jag har min ”period”, att jag blir sugen på allt och lite till. Jag tror inte jag är ensam om det 🤷🏼‍♀️  Men vet ni vad, sådana dagar får man ha  ðŸ’›

Idag när jag skulle upp och träna däremot så kände jag verkligen att det var tufft och att jag inte hade speciellt mycket ”bra” energi i kroppen. Tänk va mycket kosten kan göra, det är faktiskt galet 😃  Så nu är jag extra motiverad på att ta tag i denna vecka och kicka igång den på bästa sätt. Jag har några roliga dagar framför mig med en mix av lite allt möjligt. Ungefär så här kommer dom att se ut kort och gott:

Måndag – Jobba hemifrån, träna Barre på kvällen.
Tisdag – Events och skönhetsfix
Onsdag – Mötesdag, både fysiska här i Stockholm men också över telefon utomlands.
Torsdag – Jobba hemifrån, fota samarbeten.

Hoppas ni får en fantastisk start på denna vecka, jag känner mig supermotiverat  ðŸ’›😃

8+

6 Comments

 1. Wow vad du är lik Kristin Kaspersen på bild 4, riktigt vackra drag har ni båda så djup fin klok blick <3

  0
  • Nämen 😃 Vilken fin komplimang, hon är ju jättevacker! TACK ☺️💛

   0
 2. Hade varit så kul om du kunde göra ett inlägg med dina skönhetsrutiner. Typ hur ofta du går till frisören och hur färgar du det då? Har du morgon/kvällsrutin för rengöring av ansiktet? Går du på behandlingar med jämna mellanrum? Fixar du naglarna ofta? Osv alltid kul att läsa om hur andra håller sig snygga 😍🙌🏻💁🏼‍♀️

  0
 3. Nej vilken fin look!! Verkligen sådär jag vill gå runt i sommar, du är en sådan stor inspiration!!

  0
 4. Använder du p-piller eller någon annan typ av preventivmedel?

  0
 5. Takk snille deg, fine bilder flotta kort,- inspo mera,-

  0

Comments are closed for this article!