HELGENS PLANER

(en bild på mig och världens bästa mamma från ett event i veckan 💛)

Hej älskade läsare, hoppas ni mår bättre än vad vårat väder gör idag 😊

Jag var så troligt trött imorse att jag aldrig trodde att jag skulle lyckas ta mig upp, men det gjorde jag. Jag kom iväg till gymmet ( äntligen är jag frisk) och körde ett intervallpass på 30 minuter. Svetten bara rann och det var snabbt avklarat. Älskar korta men effektiva pass. Sen gick jag iväg och hämtade lite paket och sprang några till ärenden innan jag gick hem igen, i spöregnet haha.

Nu sitter jag i syrrans lägenhet och jobbar. Käkade precis lunch som bestod av en sallad från Lett (sötpotatis och feta-salladen, mums). När jag satt här och åt i min ensamhet så satt jag och funderade och jag tror verkligen inte att jag ännu har insett att vi äntligen köpt ett eget hem. Jag har fortfarande den där ”stress”-känslan i kroppen som jag hade innan, trots att jag har allt under kontroll nu. Jag tror bara allt måste landa. Det har varit så mycket det senaste månaderna och när saker och ting äntligen börjar falla på plats så blir det ibland att hjärnan inte hänger med på vad som händer riktigt, hehe.

Igår bestämde jag och syrran för att vi ska åka hem till Dalarna över helgen och bara ta det lugnt. Det ska bli så otroligt skönt. Jag är så ledsen för att jag missar Bianca och Alices showcast såklart, men jag kände verkligen hur behövligt en helg i Dalarna är för mig just nu. Ska bli så mysigt att bara få hänga med familjen, äta världens bästa mat och njuta av lugnet. Jag saknar redan Ross dock, tänk att vi ej kommer att ses förens om 2 veckor nu 😁­  Den känns tuff, men sen kommer vi spendera hela sommaren ihop så det kanske är bra med lite ”egentid” också 😉

Nej, nu ska jag dricka upp min kaffe och återgå till där jag var. I jobbet.

15+

3 Comments

  1. Fina Molly <3 Var kommer din klänning ifrån?

    0
  2. Saknar dina vloggar <3

    0
  3. Hej Molly <3 Använder du någon typ av preventivmedel?

    0

Comments are closed for this article!