ETT HEJDÃ…

I brist på annat får det bli ett par bilder från Ibiza förra veckan 😊

Då var det onsdag och jag har för ett par timmar sedan pussat hejdå till Ross 😁­  och även checkat ut från Grand och checkat in i Sandras lägenhet. Denna gång med vetskapen om att vi nu faktiskt har ett hem efter sommaren. Vilket är en helt underbar känsla. Det enda som känns tråkigt är att Ross måste åka iväg för jobb nu ett tag och att vi inte kommer se varandra igen förens om minst en vecka. Troligtvis längre. Det gör givetvis ont i en att veta det, men samtidigt så läste jag något så klokt och bra på Instagram idag som jag måste dela med mig av ”Distance means so little, when someone means so much” vilket är så sant – så det får bli dagens visdomsord 😊

När jag kom hem till Sandras lägenhet imorse så möttes jag av mamma och pappa som varit här över ett dygn. Dels för jobb men också för att mamma skulle följa med mig på ett morsdags event igår. Så mysigt att få ta med sig sin mamma för engångskull, borde finnas fler sådana event 😃  Så imorse innan dom åkte hem till Dalarna igen så tog vi en promenad i hagaparken och käkade frukost ihop. Nu har dom åkt och jag har packat upp mina väskor och precis satt mig framför datorn. Blir troligtvis sittandes här ett tag innan det blir avbrott för ett barre-pass 💛

15+

1 Comment

  1. Takk snille deg,-

    0

Comments are closed for this article!