LIKE IN AN OLD ENGLISH MOVIE

(Inlägget innehåller reklamlänkar)  

  

  Set – Här  

Detta ställe som låg på Ibizas landsbygd påminner mig så mycket om en engelsk gammal film med alla dess ängar och stenmurar, det kanske inte alls är så det ser ut på landet i England men det är iallafall så jag tänker mig att det ser ut 😁‚

Idag har jag och Ross sprungit omkring på lägenhetsvisningar igen med ett avbrott för lunch på Pom & Flora. Och där var allting lika gott som vanligt, kan ärligt talat inte minnas senast jag åt där. Mitt gamla favvo-frukosthak 😊ðŸ’›

Nu sitter jag på hotellrummet och får lite jobb gjort innan jag ska rulla iväg till Alina för en myskväll med henne och Loui (min gudson). Jag kan heller inte minnas senast det hände att jag bara hade en kväll med dem. Jag har varit borta så mycket och haft så otroligt mycket att göra när jag väl landat hemma att tiden inte räckt till. Men nu är jag hemma och det känns som att jag börjar få ordning på saker och även komma ikapp med allt litegrann vilket känns som en otrolig lättnad.

2+

1 Comment

  1. Såå fint ditt hår är 😍😍

    0

Comments are closed for this article!