DET STORA KJOL INLÄGGET

(Inlägget innehåller reklamlänkar)

1 – Här / 2 – Här / 3  – Här / 4  – Här       

1   – Här / 2 – Här / 3 – Här

1 –  Här   / 2 – Här  / 3 – Här  

1 – Här / 2 – Här / 3 – Här

Som många av er säkert redan förstått så ÄLSKAR ju jag långkjolar på sommaren, det är inte bara sjukt snyggt och ser så elegant och exklusivt ut utan det är även så himla bekvämt och enkelt att matcha till. Eftersom jag märkt att ni också verkar gilla mina kjolar jag länkar så tänkte jag därför att jag gör ett inlägg med tips på fina nu till sommaren. Här ovan har ni mina favoriter just nu. Den vita kjolen jag bar på många av bilderna ovan köpte jag förra året och kommer från Ralph Lauren (den va ganska dyr) men det finns en väldigt  liknande här  för en billigare peng 😃💛

6+

2 Comments

  1. Alla kjolar är ju SÅ fina😍

    0
  2. Såå fina allihop! 😍

    0

Comments are closed for this article!