IT’S OFFICIAL

(Behind the scenes from today)

Dagen har kommit då jag ÄNTLIGEN får berätta ATT: jag har designat en swim-kollektion för Chiquelle X swimwear!!!!

Detta känns så sjukt kul då jag aldrig designat swim förut, utan ”endast” kläder och smycken. Men detta är verkligen något helt nytt för mig, men något som också känns så naturligt i och med att jag bär badkläder så ofta. Ännu roligare känns det att jag designar med märket jag använt som   mest när det kommer till badkläder sedan innan då materialet är så otroligt bra. Ni kommer förstå vad jag menar om ni köper något från min kollektion, det är verkligen ett material som utöver det vanliga (om ni frågar mig).

Jag har jobbat med dessa designs sedan slutet på förra sommaren så tänk hur länge jag har bara velat berätta detta för er och framför allt bara fått använda mina designs 😊  det är en dröm och det känns verkligen helt fantastiskt att det äntligen är officiellt och att jag har alla pieces i min hand 💛

Jag befinner mig just nu på Ibiza där jag fotar kollektionen och allt kommer gå live inom några veckor, exakt datum kommer jag snart att gå ut med. Jag kan dessvärre inte visa upp alla modeller just nu, men det kommer att bli 3 stycken bikinis och 3 stycken baddräkter och jag tror och hoppas ni kommer gilla dessa exakt lika mycket som jag gör 💛

Så, vad säger ni, är ni lika laddade som jag?  😉

2+

12 Comments

 1. Spännande! 😍

  0
 2. Åååh jag längtar!!

  0
 3. Åh vad roligt!! Ska bli såå spännande att se dina designs och vad man väljer att klicka hem!!

  0
 4. Åh vad roligt!! Ska bli såå spännande att se dina designs och vad man väljer att klicka hem!!

  0
 5. Åh vad roligt!! Ska bli såå spännande att se dina designs och vad man väljer att klicka hem!!

  0
 6. Åh vad roligt!! Ska bli såå spännande att se dina designs och vad man väljer att klicka hem!!

  0
 7. Åh vad roligt!! Ska bli såå spännande att se dina designs och vad man väljer att klicka hem!!

  0
 8. Åh vad roligt!! Ska bli såå spännande att se dina designs och vad man väljer att klicka hem!!

  0
 9. Åh vad roligt!! Ska bli såå spännande att se dina designs och vad man väljer att klicka hem!!

  0
 10. Wow, är SÅ taggad!! 😍

  0
 11. Gillar allt du designar så det ska bli spännande att se hur kollektionen ser ut! Synd att jag åker till Marbella redan innan de släpps though.

  0
 12. Du är så duktig! Gillar allt du designar

  0

Comments are closed for this article!