ÄNTLIGEN HEMMA

Ett inställt flyg, en extra natt i Philadelphia och två borttappade bagage senare.  

Ja, hej mina vänner. Jag utlovade i mitt senaste inlägg att vi hörs när jag är på svensk mark igen och inte förens igår eftermiddag landade jag här i Sverige igen. Hela 1,5 dygn senare än beräknat – ett tag trodde jag aldrig att jag skulle komma hem 😁‚  Jag hade nämligen mellanlandning i Philadelphia och London på hemvägen från Florida och det visade sig 10 minuter innan jag skulle borda i Philadelphia att flyget blivit inställt, mitt i natten dessutom. Alla stod i kö in till flyget och allting. Sedan ser man bara hur alla får sms samtidigt och det blir en väldigt tråkig stämning där vid gaten, hehe.

Lång historia kort så blev jag ombokad på nästa flyg som dessvärre var 24h senare, så jag var tvungen att ta mitt pick och pack och checka in på närmsta hotell mitt i natten. Just där och då känner man sig så liten och maktlös, jag ville bara ropa ”MAAAAMMMAAA!!! hjälp” 😁‚

Så jag hade med andra ord en hel dag i PH att spendera och det resulterade i att jag tog en Uber till närmsta whole Foods på morgonen därpå   följt av pedikyr. Sen fick jag som tur va flyga hem på kvällen och allting gick som smort, tills dess att jag kommer fram till Arlanda och upptäcker att båda mina två väskor inte finns med. Jag orkar inte mer strul, kände jag bara då, haha. Jag hade det dock det på känn i och med att flyget blev inställt och allt. Klart som sjutton det skulle bli något krångel även där 🤷🏼‍♀️  Som tur va har jag världens bästa pojkvän som ringde och fixade med flygbolaget så nu har dom hittat väskorna (PHU!) och jag får dom redan idag 💛

Det var min hemresa det, haha 😊  Men precis som mina kloka föräldrar sa ”värre saker kan hända” och så är det. Man ska inte klaga så länge det är små problem och ingen större skada skedd. Jag är ju hemma, hel och ren.

Denna lilla försening skapade dock lite extra pressat schema nu när jag endast kommer vara i Sverige i 2 dagar innan jag ska iväg igen. Då för en jobb-fotografering på Ibiza (mitt hemliga projekt) redan nu på lördag. Så igår åkte jag i princip direkt från Arlanda till lägenhetsvisningarna jag hade inbokade. Idag står det möten och skönhetsfix inför plåtningen på schemat så det går i ett minst sagt. Men det är tur att man har kul samtidigt 😃

2+

6 Comments

 1. Ska bli såå kul o se hur du inreder din kommande lägenhet!! Can’t wait <3 Kram!

  0
 2. 0
 3. Vart är din fina hoodie ifrån? 😘 Så najs färg!!

  0
 4. Älskar din inställning och positivitet! Så mycket hemskt som händer i världen idag och ändå dagligen så hör man folk klaga på småsaker som om det vore livets undergång. Nu har jag inte träffat dig men blir lika glad varje gång jag stöter på människor med din attityd. Kram från en trött flygvärdinna haha<3

  0
 5. Molly,

  Kan du inte vlogga något i veckan om du kan?
  Älskar dina vloggar!!!

  0

Comments are closed for this article!