WHITE

(Inlägget innehåller reklamlänkar)

Klänning – Här                 

Nu sitter jag på flygplatsen och i vanlig ordning är jag här alldeles för tidigt och får istället sitta och vänta onödigt länge vid gaten 😁‚  Men bättre det än stress. Jag hatar stress. Jag har även hunnit ätit upp halva flyg-snackset jag var och inhandla på whole Foods innan jag åkte som var tänkt skulle räcke till hela denna 17h resa hem, men det ser inte ljust ut på den fronten. Jag har även hunnit blivit uttråkad och varit förbi starbucks och köpt en is-latte av bara farten. Men det är väl sånt som hör resandet till, ett konstant små-ätande 😊  iallafall när det gäller mig, hehe.

Vi hörs när jag är på svensk mark igen, nu är det bara 1 timme kvar till boarding som tur är 😉  Hoppas ni har en underbar start på veckan 💛

1+

4 Comments

 1. Så fin som alltid❤️

  0
 2. Wow vad snyggt!!

  0
 3. Vart kommer din gråa bikini ifrån som du hade på dig i Hannas vlogg? 😘

  0
 4. Jäklar så snyggt, så classy 😍

  0

Comments are closed for this article!